Udostępnianie danych logowania
Bezpieczne zarządzanie danymi do boostów i sprzedaży kont.
Dla zamówień na boost
W przypadku Solo Boosting wprowadzaj dane logowania tylko w sekcji Ustawienia zamówienia. Nigdy nie udostępniaj ich w opisie zamówienia, na publicznych kanałach ani nikomu poza platformą. Boosterzy muszą korzystać z VPN dopasowanego do Twojej lokalizacji, a cała aktywność boostowa jest utrzymywana w tajemnicy.
Podczas trwania boosta: nie loguj się na swoje konto, nie udostępniaj danych nikomu innemu i nie zgłaszaj ticketów do wydawcy gry. Zmień hasło po zakończeniu boosta.
Dla zakupów na marketplace
Zmień e-mail, hasło i numer telefonu kupionego konta natychmiast po zakupie. Nie udostępniaj danych, unikaj składania ticketów do wsparcia wydawcy z poziomu konta i unikaj nietypowych aktywności, takich jak szybkie zakupy lub transfery, które mogą wzbudzić podejrzenia u wydawcy gry.